ALFA Fly Reels

Meer kleur in je leven

Alfa reels

Alfa Reels, mooie en opvallende producten van een jong, ambitieus en veelbelovend bedrijf uit Finland. Prachtig design: functioneel en degelijk. Gefreesd uit één blok 6061 aluminium, met een carbon multi-disc slip systeem dat door en door getest is. De reels zijn leverbaar in een scala schitterende kleuren, waardoor ze er echt uitspringen aan de waterkant.

Vanaf het begin hebben de Alfa ontwerpers een duidelijk doel voor ogen gehad: het creëren van high-end vliegenreels die iets extra toevoegen aan je vliegviservaring. Producten die perfect werken en goed doordacht, mooi en duurzaam zijn, zodat jij je alleen nog maar op het vissen hoeft te focussen.

De extreme en barre omstandigheden in het hoge noorden vormen een ideale omgeving voor serieuze productontwikkeling en -testing. De opvallende kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, met name de poolnacht met de lage zon en het prachtige noorderlicht. Eén model, in 4 formaten: Alfa maakt het niet alleen mooi, maar ook makkelijk.

Op Alfa reels zit twee jaar volledige garantie, daarna bieden we indien nodig snelle service op basis van materiaalkosten.

alfasunreel

pinkkiki

allcolors_edit4-u190995-fr

In 2017 is de nieuwe INFINTIY serie gelanceerd. Deze beul van een reel is leverbaar in twee maten (10 en 12) in de kleuren black en ocean blue. De slip is onvoorstelbaar krachtig, nauwkeurig en smeuiig en kan zich meten met de meest exclusieve reels op deze planeet. Het open ontwerp, waarin de Alfa en het oneindigheidsteken herkenbaar zijn, is licht en sterk. De Infinity is een reel voor de geweldenaars onder de vissen, denk aan grote snoek, zalm, tarpon, GT, barracuda, haaien - dit zijn maar een paar vissoorten die hun meerdere hebben moeten erkennen in de Alfa Infinity reel.

Meer details vind je in onze catalogus, maar een bezoekje aan de prachtig vormgegeven website van Alfa is ook zeer aan te raden:

alfa4logo