Catalogus

Vroeger kon je hieronder onze meest recente catalogus downloaden. Maar met meer dan 40 leveranciers die continu hun assortiment veranderen is het niet meer te doen om een up to date catalogus te maken en deze actueel te houden. Op het moment dat die gepubliceerd wordt, is ie alweer verouderd.

Voor actuele productinformatie en nieuws over nieuwe artikelen verwijzen wij daarom naar de website van onze leveranciers.

Onze dealers krijgen enkele malen per jaar een actuele artikel / prijslijst van ons, en we houden hen op de hoogte van tussentijdse toevoegingen, veranderingen en tijdelijke acties middels email nieuwsbrieven. Consumenten kunnen deze informatie (deels) vinden in de nieuwsrubriek op deze website.

Als je een email alert wilt zodra er een nieuwsartikel is verschenen, als we een nieuw merk hebben opgenomen of iets anders belangrijks te melden hebben, geef je dan op voor de nieuwsbrief (normale frequentie: onregelmatig, ongeveer 1 x per twee à drie maanden, je krijgt in elk geval niet vaker dan 1 x per maand een nieuwsbrief).