Cortland Peaches & Cream Limited Edition

Cortland, het meest iconische lijnenmerk ter wereld, met een historie die meer dan 100 jaar terug gaat, komt met een serie Limited Editions van hun meest succesvolle vliegenlijnen. Voor fans van het merk (en welke vliegvisser is dat niet) heel interessant.

Iedere vliegvisser kent de Cortland 444 Peach. Zonder twijfel de meest epische vliegenlijn ooit. Ontworpen in de 60’s is het nog steeds de best verkopende lijn van Cortland, en misschien wel van de wereld. De opvallende kwaliteiten van deze lijn zoals de karakteristieke kleur, de fantastische soepelheid (ook in erg koude omstandigheden), de gladde mantel en de uitstekende werpeigenschappen, worden al zo’n 60 jaar alom geroemd.

Het is dan ook logisch dat de Peach de eerste is in deze serie Limited Editions, in de uitvoering ‘Peaches & Cream’, een peach body met cream volglijn. Van deze lijn wordt maar één run gemaakt, en alleen in WF5F en WF7F. Daarna komt ie niet meer terug. Nooit meer. Dus die wil je hebben. Al is het maar vanwege de schitterende verpakking, die geheid een collectors item wordt. Want met de lijn zelf ga je natuurlijk gewoon vissen. Hoewel…? Afijn, dat mag iedereen zelf weten.

Vanaf 21 november 2023 leverbaar bij onze Cortland dealers.