Dealer worden?

Poseidon levert alleen aan winkeliers en professionals zoals hengelbouwers en visgidsen.

Wij willen graag ons dealerbestand uitbreiden en staan in principe altijd open voor nieuwe partners die met ons willen samenwerken. Samen bouwen we aan een duurzame relatie, gericht op continuïteit en ontwikkeling. Omdat wij persoonlijke aandacht, advies en service belangrijk vinden leveren wij aan specialisten op vliegvisgebied, die door hun ervaring en productkennis de consument optimaal van dienst kunnen zijn.

We zijn zelf fanatieke en ervaren vliegvissers, en we werken samen met een groep vrienden en adviseurs. Zij helpen ons met het testen van nieuwe producten en technieken, en dragen (net als onze dealers) ideeën aan voor verbeteringen en assortimentsuitbreiding. Door deze gebundelde expertise kunnen we onze dealers ter zake kundig adviseren en uitstekend behulpzaam zijn bij het selecteren van producten en het op maat samenstellen van een winkelassortiment.

Een optimale prijs/kwaliteit verhouding vinden we daarbij belangrijk, evenals een snelle levering. Wij houden onze voorraad zo goed mogelijk op peil, en ondanks dat we van veel leveranciers afhankelijk zijn, leveren we doorgaans snel en correct:
Meer dan 95% van onze orders wordt binnen 2 werkdagen uitgeleverd.

Poseidon dealer worden?     Neem contact op

Om een dealeraccount aan te maken hebben we de volgende gegevens nodig: Bedrijfsnaam, NAW gegevens, naam van de vaste contactpersoon, inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel, en BTW nummer. We maken graag persoonlijk kennis, middels een afspraak op ons magazijn – showroom. We kunnen dan meteen het assortiment doorlopen.

Aanmelding betekent niet per definitie acceptatie. We behartigen ook de belangen van onze gevestigde klanten en beogen daarom enige regionale spreiding van de Poseidon dealers. Ook kunnen we aanvullende voorwaarden stellen aan internet-only shops zonder winkelpand.

Voor alle nieuwe accounts geldt: 1e order per vooruitbetaling. Daarna is levering op factuur mogelijk, mits we een incassomachtiging van je hebben. Zodra je account is geactiveerd sturen wij onze catalogus en prijslijst, leveringsvoorwaarden en een incasso machtigingsformulier.