Online kopen

Om te beginnen: voor optimale service, advies, persoonlijk contact en volledige aandacht kun je het beste een ‘echte’ fysieke winkel bezoeken. Daar is niks ouderwets aan!

Je ziet de artikelen dan ‘live’, je kunt ze voelen en uitproberen. De aanwezige specialisten kunnen je dankzij hun jarenlange ervaring bijzonder goed van dienst zijn en met kennis van zaken persoonlijk adviseren aan de hand van jouw specifieke wensen of situatie. Zij voeren reparaties vaak à la minute uit, terwijl jij van een kopje koffie geniet. Da’s niet alleen handig en snel, maar ook heel gezellig.

Kortom, ga vooral naar de ‘gewone’ winkels. Want die zijn eigenlijk heel speciaal !

Maar natuurlijk zijn onze producten ook online te koop: bij onze reguliere dealers met een webshop, en bij een aantal geselecteerde webwinkels.

Op de pagina Dealers is elke winkelnaam een link die naar de betreffende website of webwinkel leidt. Mocht een dealer geen website hebben dan linkt de winkelnaam naar het e-mailadres, of de facebook-pagina.

Op de pagina Dealer Zoekhulp kun je makkelijk op de kaart de winkel zoeken die voor jou het dichtst bij is, inclusief website en contactgegevens, en evt. een routebeschrijving opvragen.