KNOT 2 KINKY

Titanium Wires

Aquateko: Knot 2 Kinky en Invisaswivel

Het vliegvissen op snoek zit behoorlijk in de lift de laatste jaren. De successen op de randmeren, waar een echt snoekenparadijs is ontstaan, zijn fenomenaal. Vanuit boot of belly boat is de vangst van een metersnoek altijd iets bijzonders. Hoe vaak het ook gebeurt. Je wilt dan natuurlijk wel 100% op je materiaal kunnen vertrouwen. Zowel als onderlijn, als voor de montage van tubefly streamers à la Niklaus Bauer, is Knot 2 Kinky de beste keus!

De allerbeste titanium onderlijnen worden gemaakt van Aquateko’s sensationele Nickel-Titanium Knot 2 Kinky leader wire. Absoluut uniek materiaal, want niet alleen is het knoopbaar, er zit ook nog wat rek in. Dit om de klappen van echt grote vissen op te vangen en optimaal de haak te kunnen zetten.

Onmisbaar voor alle vissen met tanden, van ultralicht spinnen (‘s werelds dunste titanium onderlijn van 6 lbs) tot de echt zware krachtpatserij (100 lbs, voor jerkbaits en haaien visserij).

k2k

Natuurlijk hebben we ook de kant-en-klare leaders van dit fantastische materiaal. Rekbare NI-titanium, met kogelgelagerde wartel en een forse staylock speld, die doet wat zijn naam belooft. In diverse lengtes en trekkrachten leverbaar.

Aquateko voert ook een serie nóg soepelere 7-strand wires. Voornamelijk voor de lichtere visserij. Leverbaar in trekkrachten van 6 tm 25 lbs. Door de extreme soepelheid heeft dit 1 x 7 wire geen invloed op de actie van zelfs zeer lichte kunstaasjes.

k2kleader

knot2kinky7strand

Invisaswivel: Aquateko zorgt ook voor een revolutie in de wartels met hun nagenoeg onzichtbare wartels van fluorocarbon. Ze draaien vrijwel weerstandsloos, zijn extreem duurzaam en sterk, en zeer licht dus uitermate geschikt voor de vliegvisserij. En ze kunnen niet roesten! De allerlichtste invisaswivels zijn ideaal om het propeller-effect van grote droge vliegen teniet te doen.

invisaswivel3

Meer weten? Kijk in de catalogus of op de Aquateko site:

not2kinky_logoozl