Brodin Nets

Handgemaakt, sinds 1979

Brodin nets

Er zijn veel soorten en merken netten, maar weinige komen wat kwaliteit betreft in de buurt van een Brodin net. Brodin biedt een brede keus aan waad- en landingsnetten met een luxueuze uitstraling en klassieke vormgeving. Het frame van veel Brodin waad- en landingsnetten is gemaakt van teak en andere tropisch hardhout soorten, afkomstig van duurzaam beheerde plantages uit Midden-Amerika. Deze houtsoorten zijn extreem duurzaam en 100% bestand tegen (zout) water en zon. Er is keus uit verschillende soorten mesh, waaronder de moderne Eco-Clear Ghost Netting, die vele voordelen biedt boven traditionele mesh. Een Brodin net koop je voor de rest van je leven!

Wij leveren o.a. de volgende Brodin series:

Streambase netten: Costa Ricaans hardhouten frame, met knooploze traditionele mesh. Bij ons uit voorraad leverbaar de Trout, Steelhead, en Gallatin. Klassieke schoonheden voor het wadend vissen. Hiernaast afgebeeld de Gallatin, het meest verkochte model van Brodin.

brodinstreambasegallatin

Stealth netten: Deze serie is in prachtig Teak hout uitgevoerd, met paarlemoer ingelegd en uitgevoerd met Eco-Clear Ghost netting. Door het slanke frame is het licht in gewicht. De paarlemoer stippen fungeren tevens als meetlat (in inches). Een sieraad!

Carbon netten: Deze serie is nog lichter dan de houten stealth serie. Het carbon frame maakt de netten niet alleen licht maar ook sterk. Ook deze serie is uitgevoerd met de Eco-Clear Ghost netting, vriendelijk voor vis en visser. Uit voorraad leverbaar in de kleuren Coral, Blue, Green en Pink.

brodincarbonstealthcoral

El Zorro: Dit carbon frame net vervangt op termijn de netten met de gekleurde frames uit de carbon Cutthroat serie. De grip is verbeterd, en het net is leverbaar in - zoals Ford vroeger de T-Ford maakte - 'any color as long as it's black'. Uiteraard met de Eco-Clear Ghost netting, vriendelijk voor vis en visser. Uit voorraad leverbaar.

brodinphantomgallatin

Phantom netten: Voor deze serie is Costa Ricaans hardhout gebruikt en Eco-Clear Ghost netting. De afwerking is iets minder luxe dan de Stealth serie en Phantom netten zijn dan ook wat goedkoper. Maar ze zien er nog steeds schitterend uit - en de vis heeft geen voorkeur.

Voor ons voorraadassortiment Brodin netten, zie de catalogus.
Wil je meer weten dan kun je alle info vinden op de Brodin website:

brodin-logoozl