Hedron

Flashabou

Hedron Flash

Volgens kenners is er maar één merk Flash. En dat is Hedron Flashabou. Geen ander merk heeft zo'n breed assortiment en zo'n uitgebreide kleuren range. Hedron Flash glittert als geen ander, en is daarbij ook nog eens echt sterk en duurzaam. En dat moet ook, want het moet natuurlijk wel bestand zijn tegen de tanden van rovers zoals snoek en snoekbaars. Flashabou is een essentieel materiaal voor het maken van moderne snoekstreamers en het is dan ook een zeer populair artikel.

Op de randmeren, en de havens die daarmee in verbinding staan, wordt de laatste jaren steeds meer met de vliegenhengel op snoek gevist. Meestal vanuit een boot of belly boat. En met succes... van een metersnoek kijkt niemand daar meer op. Behalve een # 10 hengel en een Teeny zinklijn, behoren ook grote streamers met flink veel Hedron Flashabou tot de standaard uitrusting om deze dikke dames aan de schubben te komen.

wilfredsnoekrm

Enkele van de bestsellers uit de Flashabou range zijn Magnum Holographic Flashabou, Lateral Scale, Mirage Blend en Barred Flashabou, zie hieronder.

flashmagholorainbow

latscalsil

flashmirablendblack

flashab2barredchart

Ons voorraadassortiment Flashabou vind je in onze catalogus.
Dat is maar een deel van het Hedron assortiment.

Wil je alle Hedron flash bekijken, ga dan naar de Hedron website:

hedronlogo