Poseidon

Kleding

Poseidon kleding

Poseidon heeft een klein maar uitstekend assortiment vliegviskleding. Het mooie is dat het allemaal 'one size fits all' modellen zijn, die door middel van straps en riemen op elke maat in te stellen zijn. Niet alleen handig voor de gebruiker, maar ook voor de winkelier: die hoeft geen -tig maten op voorraad te houden.

Hieronder zie je links het standaard vliegvisvest, in het midden de combinatie vest-rugzak, en rechts de combinatie chestpack-rugzak. Alle drie met een hoop opberg mogelijkheden, degelijk afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige ritsen en clips. Bij de rugzak-combo's is een waterzak als optie leverbaar. Want in de zomerwarmte als je lange visdagen maakt, is het van belang goed gehydrateerd te blijven.

posflyvestcat

bc-fishing-system-2

bc-fishing-system-1

Waadstokken: We hebben ook twee typen waadstokken. Niet echt kleding, maar soms net zo essentieel. Bij het waden in rivieren met verraderlijke schuine taluds, of vol met grote en kleine stenen, is een goede waadstok onmisbaar. Je voelt er de bodem voor je mee af, zodat je niet voor nare verrassingen komt, of gebruikt hem als steun bij het waden in zeer snel stromende stukken.

wadingstick2

waadstok3

Al deze producten staan natuurlijk ook in de catalogus.