Stripee

Finger guards

Stripee finger guard

Bij het vissen in zout water, waar vaak (zeer) snel gestript wordt, ontstaan wel eens nare kloven in de plooien van de vinger. Soms tot bloedens toe. Of er ontstaat een brandblaartje wanneer een grote vis een snelle run neemt en de vliegenlijn door je vingers trekt.

Heel vervelend, het kan je hele visdag verpesten. Hiervoor hebben we de Poseidon 'second skin' stripfingers in het assortiment.

Een echte bestseller: praktisch en zeer goedkoop. Maar volgens sommige kritische gebruikers zouden ze wat degelijker mogen zijn.

Daarom, en in reactie op een groeiende vraag van dealers, hebben we nu ook de 'grote broer' hiervan in het assortiment opgenomen: de Amerikaanse STRIPEE finger guard. Gemaakt van degelijker materiaal, en uitgevoerd met vilten pads op de plaatsen waar het echt belangrijk is. Behalve als strip-bescherming is ie ook te gebruiken om je vliegenlijn mee in te vetten of schoon te maken. Het vilt is een ideale drager voor b.v. Loon Line Speed of Streamline. Als je je vingers graag heel houdt is een Stripee, of Stripfinger, onmisbaar. Vooral als je vaak op zout water vist, of op grote vis...
De Stripee is leverbaar in drie maten: M, L en XL.