Handy-Pak Insta-Net

Opvouwbare netten

Handypak Nets

De vliegvissers onder ons die al een paar jaar meedraaien zullen ze waarschijnlijk nog wel kennen, deze handige opvouwbare waadnetten. In de jaren 70 en 80 mateloos populair, maar na pensionering van de eigenaar van het bedrijf min of meer in vergetelheid geraakt.

De nieuwe eigenaren hebben alle modellen herzien en waar nodig de materialen aangepast aan deze tijd. Bijvoorbeeld de gebruikte net bags, die waren vroeger geknoopt maar zijn tegenwoordig vervangen door de veel visvriendelijker micro mesh. Gelukkig hebben de netten hun traditionele uiterlijk behouden zodat ze er nu heerlijk retro uitzien.

Het frame van de netten is gemaakt van supersterk en toch zeer buigzaam verenstaal. Met één beweging zijn ze zeer klein op te vouwen zodat ze in een foedraaltje aan je riem passen. Makkelijk, want dan zitten ze nooit in de weg en blijven nergens achter hangen, zelfs niet als je door dicht struikgewas sluipt. Heb je een vis aan de haak die je wilt landen dan trek je simpelweg het net tevoorschijn, dat zich direct ontvouwt. Hoe handig!

insta2net301pmm

301vintagenet

instaghost

We hebben drie varianten in het assortiment. Links het economische Vinyl net, met knotless mesh, kunststof handvat en pouch; in het midden de Vintage uitvoering met knotless mesh, teak handvat en lederen pouch, rechts de moderne variant met Ghost net, teak handvat en lederen pouch.

Het inklappen van het net is hartstikke simpel. Je moet het gewoon een keer gedaan hebben. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden: zie de video hieronder.

Zie ook onze catalogus. Wil je meer weten, bezoek dan de website:

handypak2netlogoozl