Hareline Dubbin

bindmaterialen

Hareline

Hareline Inc. uit Monroe, Oregon is een 'grote groothandel' op het gebied van vliegbindmaterialen. Hareline levert veel basis materialen onder hun eigen merk, en ook veel moderne, innovatieve producten, en is daarnaast voornamelijk als distributeur van diverse Amerikaanse en internationale merken actief. Wij hebben een bescheiden assortiment van Hareline op voorraad. Een paar populaire artikelen zijn:

Senyo Laser Yarn dubbing: schitterende dubbing met precies de juiste hoeveelheid flash erin verwerkt. De fibers zijn behoorlijk lang en daarom is het uitstekend materiaal om kleine streamers mee te maken, dus voor baars, zeebaars, snoekbaars, forel, roofblei enz. Het werkt erg makkelijk en het resultaat ziet er - zowel voor de mens als voor de vis - heel aantrekkelijk uit.

senyolaserdub

Het allereerste product van Hareline was hazendubbing, en nog steeds is dit een belangrijk artikel. De Hare's Ear Plus mix (met een beetje antron) is misschien wel de meest gebruikte nimf dubbing. Ook de hazenmaskers van Hareline zijn van uitstekende kwaliteit en een must voor traditionele binders. Het haar van tussen de ogen en op de oren is essentieel voor de beroemde Gold Ribbed Hare's Ear. Een ander basismateriaal voor nimfen en droge vliegen, is rubber legs en ook daarvan heeft Hareline verschillende soorten in het pakket.

haresearplusdub

haremask

rubberlegs

Meer modernere producten zijn o.a. de Mega Baitfish Emulator Flash, een soort hoelahoep rokje van flash fibers. Hiermee zijn heel snel eenvoudige en effectieve streamers te maken. Een paar wikkelingen, evt. oogjes erop, klaar. Of de UV polar chenille, een lange synthetische chenille die veel gebruikt wordt voor moderne flashy woolly buggers en voor effectieve garnaal patroontjes voor de Deense zeeforel visserij.

mbef

mbef-fly

uvpolar

uvshrimp

Hareline artikelen staan her en der verspreid door onze catalogus.

Voor info over het complete assortiment, kijk op de Hareline site:

hllogooz