Naar de WK 2020!

Vorige week kregen we het fantastische bericht dat een lid van het Poseidon Pro-team zich geplaatst heeft voor het officiële WK vliegvissen!
Teamlid Donna gaat Nederland (en ook een beetje Poseidon) vertegenwoordigen op de Fips Mouche World Ladies Fly Fishing Championship 2020 in Noorwegen. Da's nog eens goed nieuws! Donna heeft er veel zin in en is al druk met de voorbereidingen bezig. Wij steunen haar met materialen, hengels en lijnen van o.a. Cortland en Wychwood dus dat zit al goed. Ook met informatie en lokale kennis over de visserij in Noorwegen kunnen we haar helpen.
We zijn super trots op dit resultaat en we gaan ons dan ook maximaal inzetten om dit WK voor  het Nederlandse dames team - en voor Donna in het bijzonder - tot een succes te maken!

UPDATE
Zoals inmiddels bekend mag worden verondersteld, waart er een of ander virus rond. Hierdoor gaan bijna alle leuke dingen niet door en ook de WK vliegvissen is verplaatst naar 2021. We houden je op de hoogte of het dan wel doorgaat, of dat het evt uit voorzorg nòg een jaar verplaatst wordt. Heel jammer, maar weinig aan te doen.