Nieuws van Flymen

2021 FLY TESTER
De Flymen hebben een sterk verbeterde versie uitgebracht van de Fly Tester. De kristallen bol van vliegbinders. Vooral als je zelf vliegen, emergers, nimfen, streamers etc ontwerpt is dit een onmisbaar hulpmiddel. Het testen van je vliegen kan je namelijk thuis doen, in plaats van aan het water.

Foutjes in je ontwerp komen meteen aan het licht en kan je direct corrigeren. Drijft je emerger niet zoals gedacht, zwemt je streamer per ongeluk ondersteboven? Je ziet het meteen, en kan er iets aan doen. Zodat je tijd aan het water ook echte vistijd is en je daar niet loopt te prutsen en testen. Handig toch!

Fly Tying Kits
Omdat het gemak de mens dient, zijn er de Fly Tying Kits van Flymen. Voor jou als vliegbinder ideaal om te proberen of zo'n patroon een beetje te doen is, of het werkt zoals je denkt, zonder dat je meteen allerlei materialen moet kopen die je misschien later toch niet gebruikt.
Ideaal voor clubs en bindavonden. Geen gedoe meer met urenlange voorbereidingen, zakjes materialen maken, haakjes tellen, instructie schrijven enz. Met één kit per 6 deelnemers bindt iedereen een vlieg, met één kit per 3 deelnemers... afijn, jij kunt ook rekenen. Mega handig!
Er zijn 10 verschillende kits, van 'Evolution Nymphs' via 'Bass Bugs' en 'Skulpin Bunnies' tot de razend populaire 'Game Changers'. Door de tijd heen wordt het assortiment aangepast zodat er steeds weer nieuwe kits beschikbaar zijn.

Meer over Flymen producten op de FLYMEN pagina, met o.a. een nieuwe video van de nieuwe Fly Tester!