Zap Glue

Superlijmen en epoxies

Zap lijmen

Als iets echt goed en snel muurvast moet zitten, dan is cyanoacrylaat lijm vaak een goede keus. Dit type lijm staat ook bekend als secondelijm, superlijm en vingertjeslijm. Deze namen dragen al een waarschuwing in zich. Cyanoacrylaat lijmt namelijk erg snel en het is moeilijk weer los te krijgen.

Zap Superlijmen

Er zijn verschillende kwaliteiten cyanoacrylaat lijm op de markt. Wij hebben voor de Zap producten gekozen, o.a. omdat die watervast zijn en omdat de verpakkingen deugen. Zap is er in 3 uitvoeringen: Zap CA (roze verpakking), een zeer dunne superlijm die erg vlug droogt; Zap-a-gap ofwel CA+ (groen label) is iets dikker en daardoor enigszins vullend, droogt ook iets langzamer; en Zap gel, de dikste en langzaamste van het stel. Zap-a-gap is veruit de meest verkochte, vooral in de uitvoering met een ingebouwd kwastje aan de dop (zap-a-gap brush-on).

zapcaweb

zapagapweb

zap-zf-13web

zapgelweb

Zap Epoxies (Z-poxy)

Ook in epoxylijmen zijn er veel soorten en kwaliteiten. De epoxy van Zap heet Z-poxy en dat is een topkwaliteit, heldere non-crack epoxy met een korte uithardingstijd. De 5-minute Z-poxy is perfect voor het afwerken van zoutwater vliegen en streamers. Houd je niet van zo snel werken of heb je meerdere streamers te doen, dan kun je ook kiezen voor de 30-minute Z-poxy. Die is ook zeer geschikt voor hengelreparaties.

z-poxyweb30min

z-poxy5min

We hebben meer producten van Zap aan boord, die vind je in onze catalogus. En op deze website vind je alles over alle Zap lijmen:

zap2logoozl