Cortland Crown Reel en 2020 NYMPH rods

Cortland kennen we van de beste lijnen ter wereld. Voor elke toepassing en elke visserij is er een perfecte Cortland lijn te vinden. Maar Cortland is meer. Op het gebied van hengels zijn ze onderhand zo ver dat ze gevestigde hengelmerken naar de kroon steken. Daarover kan je op de Cortland pagina de laatste nieuwtjes lezen. Ter completering van de drie-eenheid hengel - lijn - reel, is er nu ook de Cortland Crown reel. Een topkwaliteit reel met een fraai uiterlijk, gemaakt van geanodiseerd aluminium, mid-arbor constructie (lekker veel backing!), nauwkeurig afstelbare en uiterst betrouwbare slip met een aangenaam lichte ratel. De kroon op je uitrusting!

Ook de nieuwe 2020 NYMPH serie is iets aparts. Deze hengels zijn licht en toch strak, en het gevoel van controle is geweldig. Zowel bij het werpen en de presentatie, het begeleiden van de nimfen en het drillen van de vis. Deze serie 4-delige hengels bestaat uit drie modellen van 10,5 voet, in gewichtsklassen 2, 3, en 4. Ideaal voor beekjes en rivieren met forel en vlagzalm. En dat mogen best flinke vissen zijn want de 'reserve power' in de butt van deze hengels is ook top! Deze vederlichte hengels met down-locking reelhouder worden perfect uitgebalanceerd met de nieuwe Cortland Crown 3-5 reel.

Combineer de Crown reel met een van de nieuwe Cortland 2020 NYMPH of MK II Competition hengels en geniet van een perfect uitgebalanceerde combinatie!

Voor meer Cortland nieuws, check de nieuwste Cortland catalogi hier