Eumer Streamers & Spintubes

Nieuw binnen, mooi op tijd voor het 2017 snoekseizoen: Eumer Tubefly Pike Streamers en Eumer Spintubes DISCO. Zowel voor de vliegvisser als voor de spinvisser dus weer meer keus in topklasse lures om de snoek te belagen.

De Eumer tubefly pike streamers (je vraagt je af waarom we er zolang op hebben moeten wachten) zijn vergelijkbaar met de Bauer-type snoek streamers, dus flink groot, met veel flash en grote ogen, maar natuurlijk met de Eumer twist: een bontkraag van Finn Raccoon. Verkrijgbaar in 5 ‘snoekige’ kleurcombinaties, geleverd inclusief stalen onderlijn met een super scherpe kortstelige 6/0 pike hook. 

De Spintubes 'Disco' zijn bedoeld voor de spinhengel - af en toe een keertje vreemdgaan moet kunnen 🙂 en bestaan uit een plastic body voor het werpgewicht en verder alleen maar flash, flash en nog eens flash. Alleen een volslagen blinde snoek wordt hier niet gek van! We hebben 4 bewezen effectieve kleurcombinaties op voorraad: black/silver, green/yellow, yellow/gold en pearl/purple. Leverbaar in Slow Sink (35 gram) en Fast Sink (55 gram)

Verder hebben we nieuwe onderlijnen binnen van Eumer. Lengte is 30 cm, dus lang genoeg voor de grote randmerensnoeken. Breeksterkte is 20 kg / 45 lbs - ruim genoeg. Losse onderlijnen zonder haak zijn per 3 verpakt; onderlijnen met oersterke short shank 6/0 haak per stuk.

Maak je liever zelf je snoekonderlijnen (sterker, langer, of met je eigen haken of rig systeem) dan zoek je natuurlijk een goede en betaalbare stalen Pike Wire. Eumer biedt hiervoor de 49 strand bruin gecoate 'Eumer Steel Wire' aan. Deze kan met sleeves, geknoopt of met de smeltknoop gemonteerd worden, wat je maar wilt. Leverbaar op 10 meter spoelen in 40 en 60 lbs trekkracht. Topklasse spul voor een prijs die je versteld zal doen staan!

Meer van Eumer vind je op de EUMER Pagina.