Wychwood Gear Traps

Voor 2017 heeft Wychwood een drietal prachtige chest packs / tech packs aan het assortiment toegevoegd. Wychwood noemt het 'Gear Traps'. Deze chest packs / combi packs zijn een modern en comfortabel alternatief voor het ouderwetse vliegvisvest. Ze geven de vliegvisser meer bewegingsvrijheid, en in de zomer is zo'n pack aanmerkelijk koeler dan een vest, dat toch altijd een extra kledinglaag is. Alle Gear traps zijn slim ingericht en hebben o.a. standaard een aantal ingebouwde retractors. Da's handig he!

Gear Trap 'Pouch'

Het gezegde klein maar fijn is op deze Pouch zeker van toepassing. Het is compact en makkelijk draagbaar, klein van buiten maar ruim genoeg van binnen. Veel ruimte dus, en handigheidjes als een ribbelfoam vliegenpatch, ingebouwde retractors en stevige ringen om tooltjes in te hangen. In deze buidel kun je makkelijk al je spulletjes kwijt voor een topdag op het water, en ga je vol vertrouwen je visdag tegemoet: je hoeft niks thuis te laten.

Gear Trap ‘Vest’

Deze Gear Trap is ontworpen voor vissers die wat meer willen meenemen op hun visdag. De Gear trap Vest is een kruising tussen een vest en een tech pack: de ideale oplossing voor lange visdagen. Volledig instelbaar, zorgt het voor een perfecte pasvorm, aangepast aan jouw lichaam. Dit geeft veel bewegingsvrijheid en comfort zodat jij alleen maar op de vis hoeft te letten. Met tool ringen, vliegenpatches, extra veel vakken, en gevoerde rugpanelen is dit de perfecte all-round Gear Trap.

Gear Trap ‘Short Haul’

Dit Short Haul pack is een comfortabele bepakking met meer dan genoeg ruimte voor alle essentiële zaken die je op je visdag nodig hebt. Het pack is op vele manieren instelbaar voor een optimale pasvorm. Het staat vlot en zit goed! Met comfortabele voering op de juiste plekken zorgt het voor een licht gevoel, zelfs tot de nok gevuld met visspullen. Met o.a. retractors, tool stations, een vliegenpatch, en ontelbare vakken en buidels, wordt dit Short Haul pack een geheid succes!

De packs zijn deze week binnen gekomen en zullen zeer binnenkort bij een aantal van onze dealers verkrijgbaar zijn. Dus vraag ernaar en ga ze eens proberen!
Meer info over Wychwood vind je in de catalogus en op de Wychwood pagina.