Poseidon 'huismerk'

Goed spul voor een mooie prijs

Poseidon producten

Onder ons eigen merk Poseidon verkopen we een breed scala aan standaard producten, dingen die elke vliegvisser 'altijd' nodig heeft. Zoals diverse soorten leaders, bindgereedschap, basis bindmaterialen, connectors, indicators, diverse series netten, vliegenlijnen, kleding, vliegendozen, waadstokken enzovoorts. En niet te vergeten kunstvliegen natuurlijk! Allemaal zeer betaalbare no-nonsense producten van prima kwaliteit. Als er Poseidon op staat kun je het met een gerust hart kopen. Dat zijn allemaal producten die wij zelf gebruiken en waar we 100% achter staan. We geven er dan ook een volledige tevredenheidsgarantie op.

Onder ons huismerk vallen ook twee A-merken: Dr. Chique tools, net wat mooier en beter dan de standaard serie, en Grey Matzo vliegbindhaken, topklasse haken van een grote Japanse fabrikant.

In de catalogus vind je onze producten verspreid over vele bladzijden terug. Niet elk product of artikelgroep heeft een eigen webpagina. Hieronder staan links naar de belangrijkste artikelen en artikelgroepen; de rest is te vinden in de catalogus.