Uitbreiding Cortland assortiment

In het voorjaar van 2019 is ons (voorraad)assortiment van Cortland uitgebreid met de volgende producten:

Tippetmaterialen: Behalve de 30 y spoelen hebben we nu ook de 100 y spoelen van het Top Secret fluorocarbon uit voorraad leverbaar. Daarnaast is ook het 'gewone' fluorocarbon van Cortland leverbaar, op 30 y spoelen; evenals het Copolymer nylon tippet materiaal (op 100 y spoelen). Allemaal van top klasse en zeer geliefd bij de wedstrijdvissers. En da's niet voor niets!

De fantastische Ultralight lijn is een van de nieuwe uitbreidingen. Deze lijn is ontworpen voor een uiterst delicate presentatie van je vlieg op kleine, heldere riviertjes en beekjes, waar schuwe forellen en vlagzalmen kritisch azen. Ten opzichte van andere 'presentation' lijnen is deze Cortland Ultralight z├│ veel beter en subtieler, dat we vermoeden dat dit de nieuwe standaard gaat worden voor het lichte forel- en vlagzalm werk.

Daarnaast is de Quick Descent 24 serie aan ons assortiment toegevoegd. Een old-skool type zinklijn, met up-to-date techniek en coating, met een zinkende belly van 24 ft en een drijvende volglijn. Deze serie hebben we opgenomen als vervanger van de T-series, die we om diverse redenen niet meer leveren. De lijnen zijn qua opbouw hiermee vergelijkbaar maar zijn een stukje duurzamer - en wel echt made in USA. Leverbaar in 200, 250 en 300 grains, resp. voor aftma's # 5/6, # 7/8 en # 8/9.

Voor meer info over Cortland kijk op de Cortland pagina.

Of download de 2019 Cortland catalogus.